/ by /   Geen categorie / 0 comments

Horse Event

Lieve Lusitanovrienden!

Het zit er al even aan te komen; Horse Event 2018! Vanuit het bestuur nu even een update over de LVN op dit evenement.
De regels voor optredens in de diverse pistes op de nieuwe lokatie in de Expo Haarlemmermeer zijn veranderd. Dit jaar werden de diverse optredens door middel van een speciale commissie vóóraf gekeurd. Aangezien wij vorig jaar een prachtige show hebben laten zien, is het filmpje hiervan ter beoordeling gestuurd naar de organisatie en met vlag en wimpel goedgekeurd! 🎉
Dit betekende uiteraard wel dat we gebonden waren aan de invulling van het optreden. Gelukkig hebben we zo goed als hetzelfde team als in 2017 bereid gevonden om het 6-tal opnieuw te rijden en zijn we ingedeeld op de zaterdag èn de zondag van Horse Event!

Voor de aankleding van de stand zijn we op zoek naar mooie foto’s en/of filmpjes van jullie en jullie paarden. Zodat er de hele dag mooie beelden voorbij komen in de stand, die een fris en nieuw uiterlijk gaat krijgen dit jaar. Stuur via messenger of de mail maximaal 10 bestanden en dan zorgen wij dat ze in de presentatie verwerkt worden!

SHARE THIS


Leave a Reply