/ by /   Geen categorie / 0 comments

Za. 16 juni 2018 -Ledendag LVN

Op zaterdag 16 juni a.s. vindt de LVN ledendag weer plaats, reserveer deze leuke dag in jullie agenda!

 

Programma:

✔  12.30 uur Ontvangst, trailers parkeren, paarden in de wei zetten, koffie & thee

✔  10.00 – 18.00 uur Workshop Pop-Art Schilderen (maximaal 6 deelnemers).

Deze workshop is totaal nieuw voor de vereniging! Je levert van tevoren een foto aan van iets wat je graag zou willen schilderen. Van deze foto wordt een sjabloon voor je gemaakt, die je tijdens de workshop gaat invullen. Een unieke kans met prachtige resultaten! Er is plek voor 6 personen. Helaas kan deze workshop niet helemaal gratis worden aangeboden. Normaal gesproken kost deelname €65,= maar voor LVN leden kunnen wij hem voor €50,= aanbied. Neem even een kijkje op de Facebook-pagina van Hofstede Twekkelo voor een indruk van de workshop! Voor de leden die mee willen doen is de ontvangst apart om 10.00 uur.

Garrocha Show

page2image1761056

Workshop Pop-Art Schilderen

✔  13.00 – 13.45 uur: Werk-aan-de-hand workshop 1 (maximaal 4 deelnemers). Deze workshop wordt gegeven door Lisanne Thomas, gediplomeerd trainer en instructrice in de klassieke dressuur.

✔  13.15 – 14.00 uur: Dressuur demo met aansluitend een clinic (maximaal 2 deelnemers). Gegeven door Marco Boavista en Hester Bischot. Hester, Grand Prix ruiter en eigenaresse Stal Vreedenburgh waar zij diverse paarden succesvol heeft opgeleid en uitgebracht. Marco Boavista werkzaam bij Stal Vreedenburgh en heeft gedurende zijn loopbaan ook diverse paarden succesvol opgeleid en uitgebracht in de Working Equitation.

✔  14.00 – 16.00 uur: Buitenrit (onbeperkt aantal deelnemers) Aangezien bestuurslid Leonie van Vliet woont in het dorp waar de ledendag dit jaar plaatsvindt, kent zij uiteraard de omliggende bossen op haar duimpje. Samen met haar Lusitano Benigno neemt ze jullie mee voor een rit van zo’n anderhalf uur. Uiteraard is de duur van de rit in overleg aanpasbaar!

✔  14.30 – 15.30 uur Working Equitation workshop (maximaal 5 deelnemers).Deze workshop wordt gegeven door Daniëlle Fiene met haar Pura Nobleza’s Divino. Deze combinatie is opgenomen in het A-kader van de WEH, Working Equitation Holland. Zij is afgevaardigd voor Nederland naar het WK geweest en heeft daar (prachtige resultaten) behaald!

✔  15.30 – 16.30 uur Werken aan de lange teugel (maximaal 2 deelnemers). Deze workshop wordt gegeven door Jaap Sarvaas met zijn Portugese ruin Django. Jaap is NCSAH Instructeur Lange Teugel. Hij werkt volgens de Weense stijl, met uitsluitend gebruik van teugel, stem en zweep. Demo met aansluitend 30 minuten mogelijkheid om een clinic te volgen.

✔  16.30 – 17.15 uur: Werk-aan-de-hand workshop 2 (maximaal 4 deelnemers). Deze workshop wordt gegeven door Lisanne Thomas, gediplomeerd trainer en instructrice in de klassieke dressuur.

✔  18.00 uur BBQ Hoewel er natuurlijk overdag koffie, thee, frisdrank en lekkers beschikbaar is voor de deelnemers, hebben wij voor de avond een heerlijke barbecue gepland! Eenieder kan hieraan deelnemen (wel even opgeven van tevoren) voor slechts €5,=. Geniet lekker van heerlijk eten samen met de andere leden, clinic- en workshopgevers te midden van de Veluwse bossen!

✔  19.00 uur: Garrocha show Voor ons entertainment wordt er een prachtige show opgevoerd door Marco Boavista en Lisanne Thomas.

Het tijdschema is overigens een indicatie. Wijzigingen voorbehouden.

AANMELDING

Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 9 juni a.s. Je meldt je aan door een e-mail te sturen naar info@lusitanovrienden.com. Je kunt maximaal aan TWEE workshops meedoen, de buitenrit telt niet mee, aangezien daar een onbeperkt aantal deelnemers mee kan doen. Vul s.v.p. de vragen in de e-mail in met JA of NEE.

  • Wil je deelnemen aan Workshop Pop-Art Schilderen (€50,- per persoon)? (Let op deze start om 10.00 uur)
  • Wil je meedoen aan de Dressuur clinic (gratis)?
  • Wil je meedoen aan de buitenrit (gratis)?
  • Wil je meedoen aan de Workshop Werk-aan-de-hand 1(gratis)?
  • Wil je meedoen aan de workshop Working Equitation (gratis)?
  • Wil je meedoen aan de Workshop lange teugel (gratis)?
  • Wil je meedoen aan de Workshop Werk-aan-de-hand 2 (gratis)?
  • Wil je meedoen aan de BBQ (€5,- per persoon)?Eventuele bijzonderheden m.b.t. het eten :

    Heb je je ingeschreven voor een van bovenstaande activiteiten? Dan krijg je per e-mail een bevestiging.

INTRODUCÉES – ENTREE – ETEN & DRINKEN

Introducées zijn welkom. De entree is voor introducées vanaf 12 jaar € 7,50 perpersoon.

We ontvangen je met groot plezier op onze gezamenlijke ledendag. Met vriendelijke groet,

Bestuursleden Hester, Anneke, Leonie, Wendy en Marieke

PARKEREN & ROUTE

Fjordhestgard, Krimweg 125 te Hoenderloo

Of je nu met of zonder trailer rijdt, bij aankomst zie je wegwijzers naar de parkeer- en weide. Daar kun je wagen en trailer stallen. Heb je paarden bij je? Neem dan s.v.p. zélf de benodigdheden mee om je paard in de wei te zetten. Er is hulp aanwezig op de parkeerweide.

Routebeschrijvingen:

Vanaf de A50 vanuit noord/zuid: A50 volgen richting Apeldoorn, afrit 22 ‘Hoenderloo’ nemen. Bordjes Hoenderloo volgen. Uiteindelijk op de T-splitsing in het dorp (Krui- sing Krimweg met Woeste Hoefweg) rechtsaf slaan. Na zo’n 250 meter ligt aan de lin- kerkant manege Fjordhestgard. Parkeren mag op het weiland rechts van de weg.

Vanaf de A1 vanuit oost/west: A1 volgen richting Amersfoort, afrit 19 ‘Hoenderloo’ nemen. Bordjes Hoenderloo volgen. Nadat u het dorp inrijdt gaat u bij bakkerij ‘Loka- liteit’ aan de linkerkant van de weg linksaf de Krimweg op. Deze weg volgen tot u na ongeveer 1 kilometer aan de linkerkant manege Fjordhestgard vindt. Parkeren mag op het weiland rechts van de weg.

SHARE THIS


Leave a Reply