/ by /   Geen categorie / 0 comments

Terugblik op fijn Lusitanoweekend

28/08/2017 – Als kwaliteit boven kwantiteit gaat, dan mogen de Lusitanovrienden terugblikken op een zeer goed Lusitanoweekend op manege De Nieuwe Heuvel in Lunteren. De uit Portugal overgevlogen trainer Bento Castelhano verzorgde 18 clinics voor Lusitanovrienden met hun paarden. Bento’s aanpak, een evenwicht tussen uitdaging enerzijds en kalmte en ontspanning anderzijds, oogstte lof van alle deelnemers. Het clinicweekend stond in het teken van het lustrum twintig jaar Lusitanovrienden. Deelnemers genoten gereduceerde tarieven en bezoekende leden konden aanschuiven bij de gezamenlijke maaltijden. Op zaterdag 26 augustus verzorgde Bento Castelhano bovendien een goed bezochte lezing over training van het Lusitanopaard.

SHARE THIS


Leave a Reply