/ by /   Geen categorie / 0 comments

Terugblik Paarden van de Zon

31/05/2017 – Lusitano’s waren uitstekend vertegenwoordigd op de dag van het Iberische paard, Paarden van de Zon, KNHS Nationaal Hippisch Centrum Ermelo op zondag 28 mei 2017. De Lusitanohengsten Ice Cream RS, Diplomát en Exímio en de merries Tulipa en Rifa representeerden de vereniging Lusitano Vrienden Nederland. Andere Lusitano’s van verenigingsleden verschenen in individuele presentaties: de Lusitanomerrie Famosa II en de Lusitanohengsten Divino, Trovador da Raposa, Boemio en Quilo. Van de pas de deux van die laatste twee Lusitano’s kozen we de foto van de maand juni, het moment dat ruiter Marit haar hengst Quilo vraagt te gaan liggen. Alle verenigingsleden die optraden op Paarden van de Zon hebben van het verenigingsbestuur een felicitatiemail gekregen.

SHARE THIS


Leave a Reply