/ by /   Geen categorie / 0 comments

Lusitano’s op Paarden van de Zon

24/05/2017 – Lusitano Vrienden Nederland is met een demonstratie van drie Lusitano’s prominent aanwezig op het evenement Paarden van de Zon dat op zondag 28 mei plaatsvindt op het Nationaal Hippisch Centrum. De LVN-ruiters Hester Bischot, Fabio Nunes en Jennifer Harnett presenteren de Lusitano-hengsten Ice Cream RS, Diplomat en Exímio. Voor de jonge hengst Ice Cream RS, kampioen hengsten Lusitanokeuring 2016 en winnaar gouden medaille op de Europese Lusitanokampioenschappen 2016, is dit een van de allereerste grote publieke optredens onder het zadel. Bij de finale van Paarden van de Zon, een wedstrijd met aangespannen paarden, vertegenwoordigt Theo Pennings de Lusitanovereniging met zijn merries Tulipa en Rifa. Paarden van de Zon, de dag van het Iberische paard, is van 11:00 tot 17:00 uur. Adres KNHS Nationaal Hippisch Centrum: De Beek 125, 3852 PL Ermelo. Zie: http://www.paardenvandezon.com/nl/1479/Programma-Dag-van-het-Iberische-paard-2017.aspx

SHARE THIS


Leave a Reply