/ by /   Geen categorie / 0 comments

Speciaal Lusitanoweekend twintig jaar LVN

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus heeft Lusitano Vrienden Nederland een speciaal Lusitanoweekend ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de vereniging. De gerenommeerde Portugese instructeur Bento Castelhano komt voor dit weekend naar Nederland. Leden kunnen met hun Lusitano’s bij Bento Castelhano clinics doen tegen een zeer scherp gereduceerd tarief. De inschrijvingen voor dit weekend staan reeds open. Op zaterdagavond verzorgt Bento Castelhano een door de APSL geautoriseerde presentatie over het Lusitanopaard en het Lusitanostamboek. De presentatie is voor belangstellenden gratis toegankelijk. Voor alle informatie over dit speciale lustrumweeekend: kijk in het Menu bij Evenementen. Of volg de directe link naar de lustrumpagina: http://lusitanovrienden.com/index.php/speciaal/.

SHARE THIS


Leave a Reply