/ by /   Geen categorie / 0 comments

Aanmeldingen Lusitano’s keuring KNHS 2016 compleet

De deelnemerslijst is rond: op de Internationale Lusitanokeuring 2016 verschijnen 51 Lusitano’s. De vereniging Lusitano Vrienden Nederland is ronduit tevreden met dit mooie aantal aanmeldingen. Tussen de keuringen merries en hengsten in vindt bovendien een showblok plaats. Een en ander maakt dat de keuringsdag een strakke planning zal gaan krijgen met het oog op een vlotte doorloop. Eventuele afmeldingen voorbehouden, verschijnen er vijf merries en zes hengsten voor opname in het Livro de Adultos. In de rubrieken merries is de verdeling: eenjarige – 1; tweejarige – 3; vierjarige en ouder aan de hand – 7; veulens – 4; merries met veulen – 4; vierjarige en ouder gereden – 5. In de rubrieken hengsten is de verdeling: tweejarige – 2; driejarige – 1; vierjarige – 3; vijfjarige en ouder gereden – 10. In de rubriek gereden ruinen verwelkomen we vier aanmeldingen. Wijzigingen in het programma voorbehouden. De keuring is gratis en vrij toegankelijk voor publiek. Plaats: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo. Aanvang 10:30 uur, einde 17:30 uur. Kijk bij Keuring voor alle informatie.

SHARE THIS


Leave a Reply